sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Blogin loppuunkirjoitus hieman viivästyi

Viimeiset viikot

Toinen viikkoni alkoi kurkunpääntulehduksella ja kuumeella joten aika kului lähinnä omassa huoneessa. Tulipahan testattua sairaanhoitokortti ja espanjalainen terveydenhuolto. Onneksi huonetta lämmitti ostamani sähköpatteri sillä asunnossa olevat eivät toimineet 💩
Yhteinen keittiö
Viihtyisä huoneeni
Aamukahvinäkymät



---
Vuoroni alkoivat aina kello 16, jolloin yhtä työntekijää lukuunottamatta muut lähtivät neljän tunnin tauolle. Tämä tuotti hieman hankaluuksia jäädessäni kaksistaan työntekijän kanssa joka ei osaa englantia. Hoidin yksin pizzerian puolta kun toinen työntekijä hoiti lämmintä puolta. Ensimmäisen neljän tunnin aikana pizzan pyörittämisen ohella valmistin taikinaa seuraaville päiville ja pilkoin täytteitä. Työntekijöiden palatessa kahdeksalta seuraavat neljä tuntia kuluivat yleensä siivotessa kylmiöitä ja tiloja sillä tämä ei ollut vakityöntekijöille mieleistä hommaa.
Työpäivät eivät hirveästi eronneet toisistaan joka mahdollisti nopean oppimisen.
Taikinapallot kaulittiin ja jauhotettiin valmiiksi käyttöä varten
Englanninkielinen menu tukena tilauksia varten

 -------
Suosittelen vaihtoa Espanjassa kaikille joilla on kieli hallussa ja varmaa tietoa harjoittelupaikasta. Sevilla on kaunis kaupunki ja vierailun arvoinen, ainakin lomamatkan merkeissä. Mitään uutta en hirveästi oppinut mutta kokemuksena tämä reissu oli unohtumaton.
Pop up storesta churroja

Viimeisellä viikolla kadut koristeltiin jouluvaloilla
Joulufiilistä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti